Samen met Chocolade atelier van Noppen uit Ridderkerk organiseert Team 315 een leerzame, gezellige en vooral lekkere bonbonworkshop. Op 7 oktober van 19:30 – 22:00 uur leert Frits van Noppen u meer over het maken van overheerlijke bonbons.

Tijdens de bonbonworkshop gaan we voor maximaal plezier: we gaan zelf bonbons maken. U mag uw creaties naar hartenlust decoreren en verpakken in een luxe ballotin.

a_workshop-e1325787206719Frits van Noppen is een gepassioneerde ambachtsman, chocolatier met ruim 20 jaar ervaring. Geef Frits twee à drie uur voor een volle zaal, zet de camera-met-beamer op de garneerspuit in zijn vingers en hij is helemaal in zijn element. Als een ware standwerker geeft hij je enthousiast toelichting bij de fijne kneepjes van het vak. Behalve lekker en leerzaam, mag vakmanschap ook heel leuk en gezellig zijn.

De kosten van deelname aan de workshop zijn € 20,-* pp. Van Noppen zal een deel van de opbrengst aan de Roparun schenken. Dus combineer gezelligheid en het maken van overheerlijke bonbons met het ondersteunen van een goed doel.

Beknopte informatie:

U kunt meerdere personen tegelijk opgeven. Geef het aantal aan in het formulier en vul het totale bedrag in.

Als u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen via roparunteam315@gmail.com of door ons contactformulier in te vullen

Tot 7 oktober!

*per transactie wordt er € 0,35 in rekening gebracht door IDeal, dank voor uw begrip

Helaas is de inschrijving gesloten.
Het evenement was een groot succes! Hou de website in de gaten voor de foto’s en het verslag van deze gezellige workshop. We hopen u snel weer te zien bij een andere activiteit van Team 315!