Gorzen Trailrun 2020

Zondag 12 januari 2020 werd het startschot gegeven voor de 7de Gorzen Trailrun.
Met een deelnemersveld van 88 hardlopers en hardloopsters werd 5km of 10km gelopen door het natuurgebied De Gorzen in Ridderkerk.

Na eerst hartelijk welkom te zijn geheten door teamcaptain Stephanie, vertrokken de deelnemers klokslag 13 uur, op een ietwat blubberig en glad parcours, om hun beste beentje voor te zetten.

Na 26 minuten en 50 seconden finishte Remko Hoving als eerste loper op de 5km en meldde Sonja Kolijn zich met een tijd van 23 minuten rond als eerste loopster op deze afstand. Op de 10km bleek Timo de Geus, met een tijd van 39 minuten en 28 seconden, overtuigend de sterkste van het deelnemersveld en Lotte van Trigt was de snelste vrouw met een eindtijd van 54 minuten en 43 seconden.

Alle finishers werden enthousiast opgewacht door Malou de dochter van Mirjam, die de algehele organisatie van deze zeer geslaagde trailrun voor haar rekening had genomen, en kregen voor het eerst in de geschiedenis een medaille omgehangen.

Na afloop kon iedereen nog even gezellig napraten en genieten van deze trail ervaring onder het genot van ondermeer een heerlijke vers gebakken pannenkoek en erwtensoep uit de gaarkeuken van Edgar & Danny.

Klik hier voor de uitslagen

Foto’s Gorzen Trailrun 2020

Video impressie (met dank aan Rafael / RafsterPappy)