SPONSORS

Zonder onze sponsors en alle lieve vrienden, familie, kennissen en onbekenden die ons voorzien van geld, maar ook goederen en diensten, zouden wij als team niet kunnen deelnemen aan de Roparun. De inleg om deel te nemen is minimaal € 7.000,-. Maar we willen natuurlijk meer dan dit bedrag kunnen overmaken, zodat we al die mooie doelen van de Roparun kunnen steunen. Ons streven is dan ook om elk jaar zo veel mogelijk geld op te halen.

Wij doe dit door middel van het organiseren van evenementen, het verkopen van loten, leuren bij bedrijven en lief aankijken van vrienden, familie en kennissen. Alles wat we hiermee ophalen in de vorm van geld gaat  één op één door naar de Roparun. Wij gebruiken bijvoorbeeld onze eigen bijdrage om de onkosten te betalen die we in het Roparun weekend maken.

Naast financiële steun, krijgen wij ook steun in de vorm van goederen en of diensten die we o.a. kunnen gebruiken tijdens evenementen, voor loterijen of voor onderweg tijdens de Roparun.  Ook dingen als gratis laten drukken van flyers of gratis hosting van onze website vallen hieronder. Of wat denk je van onze geweldige teamkleding? Ook helemaal gesponsord!

Hieronder een overzicht van alle bedrijven die ons in geld, goederen en of diensten gesteund hebben het afgelopen jaar. Steun je ons, dan kom je hier bij te staan.