
Uw ambachtelijke slager voor een ouderwets lekker stukje vlees
De oorsprong van slagerij Hiel ligt in Zeeuws Vlaanderen. De familie Hiel verhuisde naar
Rotterdam en daar was de slagerij in 1958 uniek omdat deze een gekoelde toonbank had.
Vele jaren later, in 1990 zijn Slagerij Hier uit Rotterdam en Slagerij Hiel uit Zwijndrecht
samen slagerij Gebroeders Hiel in Barendrecht begonnen en daar zitten ze nu al 35 jaar.
In 2020 zet Jacob Roodenburg, een bekend gezicht voor velen die regelmatig Slagerij Hiel
bezoeken, de zaak alleen verder voort.
Jacob ging als klein jongetje al met zijn vader mee vlees bezorgen en toen zei hij al: “Ik wil
later in een slagerij gaan werken”. In 2008 is hij bij Gebr. Hiel in Barendrecht terecht
gekomen.
Dagelijks staat hij en zijn enthousiaste team van specialisten voor u klaar.Zij hechten veel
waarde aan het ambacht, het uitsnijden van vleesdelen en de juiste bestemming van het vlees.
Ook de oorsprong van het vlees is erg belangrijk voor de uiteindelijke kwaliteit op het bord.
Dat maakt dat u nog ouderwets kunt genieten van een lekker stukje vlees.
Mocht u trek krijgen van al dat lekkers, kom dan naar de schitterende nieuwe winkel op de
Middenbaan, daar laten ze u graag iets lekkers proeven!