Doel van de Club van 100
De Club van 100 is opgericht om zo veel als mogelijk bedrijven/ ondernemers te verbinden aan Barundrecht-team315  met het doel om het geld dat wij hiermee ophalen jaarlijks ter beschikking te stellen aan Stichting Roparun.

Naast het inzamelen van deze financiële middelen heeft deze Club toch ook duidelijk een sociale functie. Uw betrokkenheid bij Barundrecht-team315 zorgt niet alleen voor extra betrokkenheid bij ons team en Stichting Roparun, maar laat ook zien dat u dit goede doel een warm hart toedraagt.

Waarom lid zijn/worden van de Club van 100
De naam Club van 100 doet misschien vermoeden dat het om een selecte club met een maximum aantal leden gaat maar het tegendeel is waar. ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd’ is ons motto! Wij verwachten wel van ieder lid dat er jaarlijks een minimum bedrag van €100,-  wordt gedoneerd in de vorm van geld of goederen/diensten.

Wat doet Barundrecht-team315 met uw bijdrage?

Het geld dat jaarlijks wordt opgehaald door ons team wordt vervolgens door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

‘‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

U kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn. De ontwikkeling van ‘palliatieve boxen’, een hulpmiddel voor mensen in een terminale fase die graag in de eigen thuisomgeving willen verblijven. Of de inrichting van een hospice om er voor te zorgen dat mensen tijdens hun laatste levensfase in een prettige omgeving kunnen verblijven.

Wat mag u verder van ons verwachten?
Omdat wij uw betrokkenheid niet onopgemerkt willen laten zullen wij niet alleen uw logo plaatsen op onze website, maar ook tijdens het Roparun weekend op onze 2 lopersbusjes, die samen zo’n 550km afleggen over de route van de Roparun, worden alle logo’ s van onze sponsoren aangebracht. Daarnaast zullen wij traditiegetrouw op 2de Pinksterdag met een groot spandoek (4 mtr breed) over de Coolsingel lopen waar de finish van de Roparun is. Dit spandoek wordt door onze teamleden gedragen en hierop zullen wij ook uw logo voeren.

Zo laten we uw steun aan dit geweldig goede doel niet onopgemerkt!

Bent u of kent u een ondernemer die via Barundrecht-team315 graag ook op bovenstaande wijze wil bijdragen aan Stichting Roparun? Vul dan onderstaand formulier in!