Sponsors

Zonder onze sponsors en alle lieve vrienden, familie, kennissen en onbekenden die ons voorzien van geld, maar ook goederen en diensten, zouden wij als team niet kunnen deelnemen aan de Roparun. De inleg om deel te nemen is minimaal € 7.000,-. Maar we willen natuurlijk meer dan dit bedrag kunnen overmaken, zodat we al die mooie doelen van de Roparun kunnen steunen. Ons streven is dan ook om elk jaar zo veel mogelijk geld op te halen.

Wij doe dit door middel van het organiseren van evenementen, het verkopen van loten, leuren bij bedrijven en lief aankijken van vrienden, familie en kennissen. Alles wat we hiermee ophalen in de vorm van geld gaat  één op één door naar de Roparun. Wij gebruiken bijvoorbeeld onze eigen bijdrage om de onkosten te betalen die we in het Roparun weekend maken.

Naast financiële steun, krijgen wij ook steun in de vorm van goederen en of diensten die we o.a. kunnen gebruiken tijdens evenementen, voor loterijen of voor onderweg tijdens de Roparun.  Ook dingen als gratis laten drukken van flyers of gratis hosting van onze website vallen hieronder. Of wat denk je van onze geweldige teamkleding? Ook helemaal gesponsord!

Hieronder een overzicht van alle bedrijven die ons in geld, goederen en of diensten gesteund hebben het afgelopen jaar. Steun je ons, dan kom je hier bij te staan.

2022-2023

SILK'N BEAUTY

Silk’n is de wereldwijde leider in professionele, esthetische apparaten voor thuisgebruik. Onze producten zijn speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker en comfortabeler te maken.

Slagerij Hiel

uw ambachtelijke slager voor een ouderwets lekker stukje vlees

De oorsprong van slagerij Hiel ligt in Zeeuws Vlaanderen. De familie Hiel verhuisde naar
Rotterdam en daar was de slagerij in 1958 uniek omdat deze een gekoelde toonbank had.
Vele jaren later, in 1990 zijn Slagerij Hier uit Rotterdam en Slagerij Hiel uit Zwijndrecht
samen slagerij Gebroeders Hiel in Barendrecht begonnen en daar zitten ze nu al 35 jaar.
In 2020 zet Jacob Roodenburg, een bekend gezicht voor velen die regelmatig Slagerij Hiel
bezoeken, de zaak alleen verder voort.

Bussing Brood

De liefde voor brood gaat verder dan alleen aandacht voor product en proces.
Vanzelfsprekend heeft Bakkerij Bussing vanuit vakmanschap een scherp oog voor de
allerbeste ingrediënten. Met de techniek van vandaag garanderen zij continue kwaliteit op
absoluut topniveau. Maar de kennis en het gevoel voor de perfecte smaak is een erfenis van
de generaties  Bussing-bakkers  die ons voorgingen. Al 4 generaties bakken zij, als Bussing,
knapperig, geurig en smaakvol brood.

Jumbo

Jumbo doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kan vinden wat je nodig hebt, tegen de laagste prijs en met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze unieke 7 Zekerheden.

blauwesteeg

Blauwesteeg is een Schiedams/Rotterdams grafisch ontwerpbureau dat in 2005 is opgericht door Willem Veldhoen. Jarenlange ervaring en een groot inlevingsvermogen in de wensen van klanten, leiden keer op keer tot in het oog springende grafische producties. De opdrachten van Blauwesteeg variëren sterk. Denk aan het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, brochures, magazines, jaarverslagen, advertenties, buitenreclame, direct mailings, websites, relatiegeschenken, et cetera.

Risc & Fraud Investigations

is een Particulier Onderzoeksbureau en houd zich al meer dan 12 jaar bezig met het doen van onderzoeken naar risico's en fraudes binnen het bedrijfsleven. Ons recherchebureau is marktleider binnen de retailbranche als het gaat om het verrichten van fraudeonderzoeken.

 

Bunk Carrosserie- & Wagenbouw

Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van carrosserie- en wagenbouw bent u op het juiste adres voor uw open of gesloten of geïsoleerde carrosserie. Naast onze specialisatie in carrosserieën, zijn wij eveneens gespecialiseerd in het bouwen van BE opleggers en kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw aanhangwagen, carrosserie en uw hydraulische laadklep.

World of bikes

Altijd dé fiets voor jou met een breed assortiment topmerken

Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, elektrische fiets of sportfiets, World of Bikes heeft het allemaal. Met stadsfietsen en e-bikes van Nederlandse topmerken en racefietsen en mountainbikes van merken die wereldwijd de toon aangeven. Met ons brede assortiment vind je altijd dé perfecte fiets voor jou.

Persoonlijk advies en service in Barendrecht

Alprokon

Bij ALPROKON vinden we dat iedereen een veilige ruimte verdient. Of je nu thuis bent, op het werk of op bezoek, we gunnen je een onbezorgd gevoel. Daarom doen wij er alles aan om Nederland iedere dag veiliger te maken.

Van Der Pol

Reclamemakers klinkt natuurlijk goed, maar het is een enorm breed begrip. Ons motto is dan ook: "past je logo erop, dan kunnen wij het maken." We houden van mooie ontwerpen en technische uitdagingen, kortom: mooie dingen maken. En dat doen we al een tijdje. In 1985 startten we met handgeschilderde reclame-uitingen. Tegenwoordig  doen we bijna alles met geavanceerde machines. Maar het eindresultaat is nog steeds hetzelfde: strak en origineel.

Wordt sponsor of donateur Meer info