Sponsors

Zonder onze sponsors en alle lieve vrienden, familie, kennissen en onbekenden die ons voorzien van geld, maar ook goederen en diensten, zouden wij als team niet kunnen deelnemen aan de Roparun. De inleg om deel te nemen is minimaal € 7.000,-. Maar we willen natuurlijk meer dan dit bedrag kunnen overmaken, zodat we al die mooie doelen van de Roparun kunnen steunen. Ons streven is dan ook om elk jaar zo veel mogelijk geld op te halen.

Wij doe dit door middel van het organiseren van evenementen, het verkopen van loten, leuren bij bedrijven en lief aankijken van vrienden, familie en kennissen. Alles wat we hiermee ophalen in de vorm van geld gaat  één op één door naar de Roparun. Wij gebruiken bijvoorbeeld onze eigen bijdrage om de onkosten te betalen die we in het Roparun weekend maken.

Naast financiële steun, krijgen wij ook steun in de vorm van goederen en of diensten die we o.a. kunnen gebruiken tijdens evenementen, voor loterijen of voor onderweg tijdens de Roparun.  Ook dingen als gratis laten drukken van flyers of gratis hosting van onze website vallen hieronder. Of wat denk je van onze geweldige teamkleding? Ook helemaal gesponsord!

Hieronder een overzicht van alle bedrijven die ons in geld, goederen en of diensten gesteund hebben het afgelopen jaar. Steun je ons, dan kom je hier bij te staan.

2019-2020

SILK'N BEAUTY

Silk’n is de wereldwijde leider in professionele, esthetische apparaten voor thuisgebruik. Onze producten zijn speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker en comfortabeler te maken.

Hof van Saksen

De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen. Op Hof van Saksen ontbreekt het u aan niets. Alles is er binnen handbereik om in alle rust van een exclusieve vakantie te genieten en in alle accommodaties en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig. Niet zomaar even eropuit, maar een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau.

Brood- en Banketbakkerij P. van der Linden & Zn

Dé traditionele bakker van Ridderkerk Bakkerij van der Linden bestaat al sinds 1928. Edwin en Kim Vos-Stoffels zijn de huidige trotse eigenaren van deze ambachtelijke bakkerij. Edwin is een geboren bakker net als zijn vader en overgrootvader. De passie voor het vak ziet en proeft u terug in de dagverse producten.

De Olijfboom

In restaurant De Olijfboom waait de passie overal rond: in de keuken, aan tafel en aan de bar.
Jurgen & Mieke de Boom en hun team zorgen keer op keer met veel passie dat hun gasten worden verrast en verwend met het allerbeste.
De Olijfboom staat garant voor puur genieten van bijzondere smaken op je bord

Ad Verstijnen

De artistieke loopbaan van Verstijnen begon ongeveer 35 jaar geleden. In de loop der tijd ontwikkelde hij eigen methodes en technieken en deed op een gewaagde manier aan experiment. Er werden allerlei materialen gebruikt o.a. ribbelkarton, jute, plastic en structuurmaterialen. Mede door het gebruik van deze materialen ontstonden er karakteristieke werken.

Risc & Fraud Investigations

is een Particulier Onderzoeksbureau en houd zich al meer dan 12 jaar bezig met het doen van onderzoeken naar risico's en fraudes binnen het bedrijfsleven. Ons recherchebureau is marktleider binnen de retailbranche als het gaat om het verrichten van fraudeonderzoeken.

 

Bunk Carrosserie- & Wagenbouw

Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van carrosserie- en wagenbouw bent u op het juiste adres voor uw open of gesloten of geïsoleerde carrosserie. Naast onze specialisatie in carrosserieën, zijn wij eveneens gespecialiseerd in het bouwen van BE opleggers en kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw aanhangwagen, carrosserie en uw hydraulische laadklep.

Slagerij gebr. Hiel

Bij slagerij Hiel, gevestigd op de Middenbaan in Barendrecht staat een team
van specialisten dagelijk voor u klaar. Zij hechten veel waarde aan het
ambacht, het uitsnijden van vleesdelen en de juiste bestemming van het
vlees.

BMW dealer Jer. de Fonkert

Al sinds 18 mei 1962 vindt u bij Jer. de Fonkert een unieke bundeling van
vakkennis en merkervaring in de Hoeksche Waard, Barendrecht en
Goeree-Overflakkee. Onze dienstverlening sluit volledig aan op het
automobielprogramma van BMW en MINI.

Iberdeli

Iberdeli is een vleesimporteur van luxe vleessoorten, gevestigd in
Barendrecht, iets ten zuiden van Rotterdam. Oprichter Paul González is in
2005 begonnen met het importeren van vers & gedroogd ibérico varkensvlees
dat hij leverde bij de betere slagers en restaurants in Nederland.

Bij KEES

Altijd lekker eten!
Dat is waarvoor de mensen iedere vrijdag bij KEES komen op de weekmarkt in Barendrecht.
Ieder week laten, eigenaar Peter de Graaf  en zijn team van zich horen. 
Bij KEES is hét adres voor je dagelijkse portie vitamine, groenten en fruit.

Van Hessen

Van Hessen is the leading global player in the harvesting, processing and distribution of natural casings, meat products and pharmaceutical products.

Van Der Pol

Reclamemakers klinkt natuurlijk goed, maar het is een enorm breed begrip. Ons motto is dan ook: "past je logo erop, dan kunnen wij het maken." We houden van mooie ontwerpen en technische uitdagingen, kortom: mooie dingen maken. En dat doen we al een tijdje. In 1985 startten we met handgeschilderde reclame-uitingen. Tegenwoordig  doen we bijna alles met geavanceerde machines. Maar het eindresultaat is nog steeds hetzelfde: strak en origineel.

Jumbo

Jumbo doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kan vinden wat je nodig hebt, tegen de laagste prijs en met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze unieke 7 Zekerheden.

blauwesteeg

Blauwesteeg is een Schiedams/Rotterdams grafisch ontwerpbureau dat in 2005 is opgericht door Willem Veldhoen. Jarenlange ervaring en een groot inlevingsvermogen in de wensen van klanten, leiden keer op keer tot in het oog springende grafische producties. De opdrachten van Blauwesteeg variëren sterk. Denk aan het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, brochures, magazines, jaarverslagen, advertenties, buitenreclame, direct mailings, websites, relatiegeschenken, et cetera.

Wordt sponsor of donateur Meer info