Loten met een mooie prijs

Wij, Team 315, vragen natuurlijk steeds aan jullie om een bijdrage te leveren. Maar nu hebben we ook een hele mooie prijs weg te geven: een weekendje weg naar Center Parcs* in Nederland, België of Duitsland ter waarde van 400 euro.  Deze prijs kun je winnen door 1 (of meerdere) van onze 120 loten te kopen a € 5,- per stuk. Dat kan direct via het formulier op deze pagina ( tot dinsdag 26 april, 16:00 uur) of kom naar de Koningsmarkt in Barendrecht waar we om 14.30 uur de trekking doen. Wij staan met onze kraam bij de nieuwe locatie van sportwinkel Hiemstra.
Wees er snel bij als je kans wilt maken op deze mooie hoofdprijs! Daarnaast kun je ook nog kans maken op 2 saunabonnen voor 2 personen, wellnessbonnen, bonnen voor 6 personen bowlen en kortingsbonnen voor het pannenkoekenhuis.

Hoe pakken wij dit aan? Als je een lot koopt noteren wij je naam en email adres, hoe meer loten hoe vaker je wordt genoteerd. Vervolgens komt er van ieder lot een apart strookje met naam en email adres die we in een blanco envelop stoppen. Al deze blanco enveloppen stoppen we in een grote doos en op Koningsdag, om 14:30 uur worden de prijzen getrokken. Je hoeft hier niet bij te zijn, maar we zouden het wel leuk vinden! Als je iets gewonnen hebt dan nemen wij zsm, via je email adres, contact met je op.

Helaas, al onze loten zijn uitverkocht!

*De boeking moet gemaakt worden uiterlijk 18-01-2017 en geldt voor een 4 persoons Premium bungalow voor een midweek (4 nachten) of weekend (3 nachten) verblijf op 1 van de parken in Nederland, België of Duitsland met een maximum waarde van € 400. De gratis boeking geldt niet voor vakantie perioden zoals mei vakantie, zomer vakantie, etc. zoals door CenterParcs worden toegepast. De bon is niet inwisselbaar voor geld.