Sponsor worden?

Wij zouden het niet redden zonder al die fantastische mensen die ons op alle mogelijke manieren helpen.

Je kan direct via deze site doneren voor zowel het hele team als per lid. Beide donaties gaan naar de Roparun, maar bij de een kun je doneren aan dat ene speciale teamlid en bij de ander kun je aan het hele team doneren.

Naast financiële donaties hebben wij ook andere diensten nodig. Ook dit jaar zijn wij op zoek naar sponsoren, die ons kunnen helpen met bijvoorbeeld eten voor de catering. Hieronder vindt u een aantal sponsoropties. Dit zijn suggesties, sponsorpakketten specifiek aan uw behoefte en mogelijkheden aangepast zijn ook mogelijk.

Pakket A – Donaties vanaf €50, –
Vermelding van naam op onze website.

Pakket  B – Donaties vanaf  €250, –
Als pakket A incl. logo en link op de website.

Pakket C – Donaties vanaf € 500,-
Als pakket B incl. sticker op onze bus en reclame uitingen** tijdens de door ons te organiseren evenementen, zoals de trail run, bootcamp en spinning marathon.

Event sponsor. U kunt ook één van onze activiteiten sponsoren, zoals de Gorzen trail, de pub quiz of de run bike run. De naam van uw organisatie zal dan gekoppeld worden aan het evenement en alle communicatie daaromheen.

Hoofd / shirt sponsor : in voorzien.

Sponsoring in natura
Sponsoring in natura kan op twee manieren:

  • Producten die wij kunnen gebruiken tijdens onze evenementen, inclusief de Roparun zelf. Het betreft dan bijvoorbeeld voeding, drinken, (sport)kleding, bidons, etc.
  • Producten en diensten die wij kunnen verkopen aan consumenten. Wij hebben een (online) veiling gepland, in december, waar wij diensten en producten willen veilen. Dit is een unieke mogelijkheid om de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten en nieuwe klanten te werven.

Op aanvraag kunnen wij u een factuur sturen voor uw geld donaties.

Interesse, en nu?

Bij vragen, neemt u gerust contact met ons op.

** Materialen hiervoor, zoals stickers en andere sponsor materialen, dient u zelf aan te leveren