Crossen door de Gorzen

Met ruim 90 deelnemers gaf Nelli Cooman op 17 januari om 12 uur het startschot voor de 10 kilometer. Vijf minuten later volgde het tweede startschot voor de vijf kilometer.
Toeschouwers konden genieten van warme chocolademelk, thee, koffie en andere lekkernijen. Het parcours was af en toe glad en zat vol met hobbels, zoals een echte trail hoort te zijn.
Dankzij sponsoren zoals het Rozenpakhuijs, Douglas Ridderkerk, Gall & Gall Ridderkerk en Elysium konden we de winnaars van mooie prijzen voorzien. Elke deelnemer kreeg zelfs een mooie roos.
Het was een geslaagd evenement tijdens een stralende winterdag.

Klik hier voor de foto's

  Bekijk hier het filmpje van deze geslaagde dag

Bootcamp

Zaterdag 18 april hebben vele sportievelingen zich in het zweet gewerkt voor de Roparun. Roparunteam 315 organiseerde in samenwerking met Anytime Fitness een bootcamp en circuittraining in de Gorzen. Dit alles gebeurde onder bezielende leiding van Ronald en zijn collega’s van Anytime Fitness.

In de Gorzen sjouwden de mannen en vrouwen met boomstammen, waarmee verschillende oefeningen werden uitgevoerd. Iedereen werd flink op de proef gesteld, maar alles op ieders eigen niveau. De grote berg werd een aantal keer opgerend en na een uur bootcampen waren de deelnemers moe maar tevreden. Bij de uitkijktoren eindigde de bootcamp en startte de circuittraining.

Het circuit bestond uit krachtsoefeningen voor bijna alle spieren en was geschikt voor alle leeftijden. “Ik vind het heerlijk buiten te bewegen en vooral als het voor zo’n mooi dolers als de Roparun”, aldus een deelneemster van 75 jaar.

Het was een mooi en gezellig evenement

Wordt sponsor of donateur 

Meer info