Roparun neemt afscheid van Alcazar Events

De jaarlijkse Roparun Slotavond is negen jaar lang op feestelijke wijze gevierd in Alcazar Events. Het grote evenementencentrum in Puttershoek is verkocht en de grond zal medio september 2020 een andere bestemming gaan krijgen. De organisatie zal voor voor de Slotavond 2020 al kiezen voor een andere locatie. Dat betekent dat in 2019 de laatste Slotavond heeft plaatsgevonden op deze iconische locatie.

De organisatie van Roparun kijkt terug op een serie geweldige feestavonden. Directeur Wiljan Vloet: ‘De locatie was erg geschikt voor de grootte van ons feest en bood alle faciliteiten. Ook is de samenwerking met eigenaren Leen en Jacob Streefkerk altijd meer dan uitstekend verlopen”.

Ieder jaar werd Alcazar Events gebruikt om alle deelnemers en vrijwilligers van de Roparun bij elkaar te brengen voor een afsluitend feestje. Diverse acts en bands traden op en door de jaren heen zijn vele teams gehuldigd op het podium. Met altijd als hoogtepunt van de avond de bekendmaking van de jaarlijkse eindopbrengst.

De Slotavond staat in 2020 gepland in juni. Een nieuwe locatie is nog niet bekend.