Roparun Sportmarathon bij Wellnesselande

Zaterdag 25 januari was het dan eindelijk zo ver… de Roparun Sportmarathon bij Wellnesselande in Barendrecht.

De Roparun teams Nationale Nederlanden-team21 en Barundrecht-team315 hadden de handen ineen geslagen om samen dit sportevenement te organiseren voor het goede doel, Stichting Roparun, waarvoor beide teams zo veel als mogelijk geld bijeen proberen te krijgen.

Jurgen Verboom, die zelf voor de eerste keer als loper gaat deelnemen aan de Roparun bij Barundrecht-team315, is zelf als bedrijfsleider sport werkzaam bij Wellnesselande en heeft namens Barundrecht-team315 de coördinatie en voortrekkersrol op zich genomen in het organiseren van deze sportmarathon….en met succes!

Ondersteund door de overige teamleden en met de hulp en ervaring van team Nationale Nederlanden-team21 werd het een zeer geslaagde dag.

Ongeveer 180 deelnemers hebben zich tussen 10:30 uur en14:30 uur van hun sportiefste kant laten zien bij allerlei sportieve activiteiten als Cycling, BodyPump, Combat/Attack, Bokszaktraining en Klimmen. Allemaal voor dat ene goede doel, de Roparun!

De beide teams kijken tevreden terug op de wijze waarop de Sportmarathon is verlopen en hebben afgesproken om er volgend jaar een nog groter succes van te maken!

Foto’s en Video’s