Sponsors

Zonder onze sponsors en alle lieve vrienden, familie, kennissen en onbekenden die ons voorzien van geld, maar ook goederen en diensten, zouden wij als team niet kunnen deelnemen aan de Roparun. De inleg om deel te nemen is minimaal € 7.000,-. Maar we willen natuurlijk meer dan dit bedrag kunnen overmaken, zodat we al die mooie doelen van de Roparun kunnen steunen. Ons streven is dan ook om elk jaar zo veel mogelijk geld op te halen.

Wij doe dit door middel van het organiseren van evenementen, het verkopen van loten, leuren bij bedrijven en lief aankijken van vrienden, familie en kennissen. Alles wat we hiermee ophalen in de vorm van geld gaat  één op één door naar de Roparun. Wij gebruiken bijvoorbeeld onze eigen bijdrage om de onkosten te betalen die we in het Roparun weekend maken.

Naast financiële steun, krijgen wij ook steun in de vorm van goederen en of diensten die we o.a. kunnen gebruiken tijdens evenementen, voor loterijen of voor onderweg tijdens de Roparun.  Ook dingen als gratis laten drukken van flyers of gratis hosting van onze website vallen hieronder. Of wat denk je van onze geweldige teamkleding? Ook helemaal gesponsord!

Hieronder een overzicht van alle bedrijven die ons in geld, goederen en of diensten gesteund hebben het afgelopen jaar. Steun je ons, dan kom je hier bij te staan.

2019-2020

Hof van Saksen

De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen. Op Hof van Saksen ontbreekt het u aan niets. Alles is er binnen handbereik om in alle rust van een exclusieve vakantie te genieten en in alle accommodaties en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig. Niet zomaar even eropuit, maar een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau. Een exclusieve vakantie Buitengewoon genieten in een prachtige omgeving, stijlvolle entourage, met gastvrijheid van medewerkers en uitstekende faciliteiten. Op Hof van Saksen kiest u altijd een accommodatie die perfect past bij uw gezelschap. Of u nu een comfortabele bungalow wilt of liever een van onze luxe Saksische boerderijen: wij hebben altijd de ideale accommodatie voor u. Bovendien zijn onze accommodaties stuk voor stuk uitgerust met luxe Auping bedden. Speciale wensen? We denken graag met u mee. Neem snel een kijkje op onze website.

Ad Verstijnen

De artistieke loopbaan van Verstijnen begon ongeveer 35 jaar geleden. In de loop der tijd ontwikkelde hij eigen methodes en technieken en deed op een gewaagde manier aan experiment. Er werden allerlei materialen gebruikt o.a. ribbelkarton, jute, plastic en structuurmaterialen. Mede door het gebruik van deze materialen ontstonden er karakteristieke werken.

Brood- en Banketbakkerij P. van der Linden & Zn

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading).

Risc & Fraud Investigations

is een Particulier Onderzoeksbureau en houd zich al meer dan 12 jaar bezig met het doen van onderzoeken naar risico's en fraudes binnen het bedrijfsleven. Ons recherchebureau is marktleider binnen de retailbranche als het gaat om het verrichten van fraudeonderzoeken. Retailers worden met zeer grote regelmaat geconfronteerd met interne fraude. De economische schade van die criminaliteit is enorm. Uw partner in fraudebestrijding Wij begrijpen dat het instellen van een fraudeonderzoek tot onrust in uw organisatie kan leiden. Juist daarom is het belangrijk dat u als opdrachtgever net als wij, discreet omgaan met de vermoedens van fraude, zodat we in samenspraak een plan van aanpak kunnen opstellen om de fraude een halt toe te roepen, maar ook om de fraudeur 'aan te pakken'. Wij helpen u graag om het probleem effectief te bestrijden en proactief aan te pakken. Onze bedrijfsrechercheurs hebben veel ervaring opgedaan en voor ieder vermoeden van interne fraude bieden wij een maatwerk oplossingen. Bij ons draait het om snel en doortastend optreden, gedegen onderzoek en een goede relatie met onze opdrachtgevers. En dat voor de scherpste prijs! Onze onderzoek- en opsporingsmethodes zijn modern, objectief, professioneel en worden zeer discreet uitgevoerd.

De Olijfboom

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).kjllkjkjkjkjlkkjlkjlkj jklj kl jkl.

Bunk Carrosserie- & Wagenbouw

Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van carrosserie- en wagenbouw bent u op het juiste adres voor uw open of gesloten of geïsoleerde carrosserie. Naast onze specialisatie in carrosserieën, zijn wij eveneens gespecialiseerd in het bouwen van BE opleggers en kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw aanhangwagen, carrosserie en uw hydraulische laadklep. Kwaliteit, duurzaamheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer weten over de carrosserie mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan nu contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wordt sponsor of donateur Meer info