We kunnen weer!

De komende editie van de Roparun vindt volledig plaats in Nederland en bestaat uit twee routes die beiden starten op vliegveld Twenthe, een route Noord en een route Zuid. Barendrecht-team315 heeft gekozen voor de route Noord welke via Denekamp in Noordelijke richting langs de grens richting Bourtange via Oude Pekela als noordelijkste punt weer naar het Zuiden afzakt naar Sleen, Coevorden, Almelo, Zutphen dan door het Nationale park de hoge Veluwe richting de Betuwe vervolgens via de Alblasserwaard, Ridderkerk, Barendrecht naar de Coolsingel in Rotterdam.

De afgelopen jaren kende ons evenement startplaatsen in Parijs en Hamburg/Bremen en liep de route door Frankrijk, België en Duitsland naar de finish in Rotterdam. Dit durfde de Organisatie i.v.m. Corona nog niet aan maar zal in de toekomst wel weer op het programma staan.

De editie vindt plaats in het pinksterweekend van 4 tot en met 6 juni 2022, bestaande uit drie dagen en twee nachten, met een route van zo’n 550 kilometer en een finish op de Coolsingel in Rotterdam. We gaan er alles aan doen om er met elkaar weer een groot succes van te maken.”

Goede doel:

Er zijn inmiddels acties geweest, en er worden nog acties georganiseerd en met het binnenkomende geld steunt Barundrecht-team315 de “Stichting-Roparun” om projecten te verwezenlijken die het leven van mensen met kanker veraangenamen.