Gorzentrail 2023

Vandaag organiseerde Barundrecht-team315 de Gorzen Trail in Ridderkerk.
In de aanloop ernaar toe ontvingen wij al ruim 100 voorinschrijvingen en ook vandaag melden zich nog tientallen trailrunners bij de inschrijftafels.
Uiteindelijk stonden er 144 trailrunners klaar aan de start om deel te nemen aan de 8ste editie van de Gorzen Trail.

Het was prima loopweer en het parcours lag er, ondanks hier en daar wat gladde trappen en bruggen, perfect bij.

Klokslag 13uur klonk de starttoeter en vertrokken de deelnemers van de 10 kilometer en enkele minuten later vertrokken ook de deelnemers van de 5 km.
Bij de mannen 10 kilometer werd Chris van Wamelen de winnaar met een geweldige tijd van 36:12 en bij de dames kwam Sanne Timmerman met een tijd van 48:57 als eerste over de finish. Op de 5 kilometer was Sander Gijsbertsen bij de mannen de snelste in een tijd van 23:24 en bij de dames was dit Masja van Dillen in een tijd van 27:16.

Voor de nummers 1,2,3 van de 5km en 10km bij zowel de mannen als de vrouwen stond een mooie herinnering klaar in de vorm van een beker en uiteraard ontving iedere deelnemer een unieke medaille als blijk van hun inzet!

Ook voor de inwendige mens was uiteraard gezorgd. Warme chocolademelk met slagroom, versgebakken pannenkoeken, heerlijke erwtensoep & goulashsoep vlogen dan ook als ‘warme broodjes’ uit de catering tent.

Wij kijken als team tevreden terug op een geweldige middag waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan de Roparun en hopen volgend jaar op een nog grotere opkomst.

TOT VOLGEND JAAR!

Fotos Gorzentrail 2023